Prijsvraag Blu-ray/DVD Live By Night

Geplaatst: door de redactie

Na Gone Baby Gone verfilmde Ben Affleck opnieuw een roman van Dennis Lehane. In Live By Night neemt de Oscarwinnaar bovendien de hoofdrol op zich. Die misdaadfilm verschijnt woensdag 31 mei op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De bandiet Joe Coughlin (Affleck) is anders dan de gangsters waar hij voor weigert te werken; hij heeft een warm hart en gevoel voor rechtvaardigheid. Gedreven om het onrecht dat hem is aangedaan recht te zetten, verlaat hij Boston samen met zijn roekeloze crew en gaat naar Tampa. De wraak smaakt nog zoeter dan de melasse van zijn illegaal gestookte rum, maar tegen een hoge prijs.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Live By Night, vanaf woensdag 31 mei overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke veelvuldig geprezen, tussen 2002 en 2008 uitgezonden, televisieserie over de politie in Baltimore schreef Dennis Lehane drie afleveringen?

Antwoord: The Wire.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag