Prijsvraag Blu-ray/DVD Logan

Geplaatst: door de redactie

Voor de negende en allerlaatste keer kroop Hugh Jackman voor de film Logan in de huid van superheld Wolverine. Het door James Mangold geregisseerde actiedrama is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Twentieth Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In het jaar 2029 ontfermt een vermoeide Logan (Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart). Logan probeert zich te verschuilen in een schuilplaats vlakbij de Mexicaanse grens, weg van de boze buitenwereld en zijn nalatenschap. Maar wanneer de jonge mutant Laura (Dafne Keen) op de vlucht voor duistere krachten ineens zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen...

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Logan, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur James Mangold en hoofdrolspeler Hugh Jackman maakten tot nu toe drie films samen. Wat is naast Logan en het in 2013 verschenen The Wolverine de derde film?

Antwoord: Kate & Leopold.

  • Meedoen aan de prijsvraag