Prijsvraag Blu-ray/DVD Vinyl S01

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Naar het idee van frontman Mick Jagger van The Rolling Stones en onder regie van onder andere Martin Scorsese verscheen afgelopen week het eerste - en vooralsnog enige - seizoen van de dramaserie Vinyl op Blu-ray en DVD. Wij mogen daar enkele exemplaren van weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Richie Finestra (Bobby Cannavale) is directeur van platenlabel American Century Records in New York in de turbulente en met drugs omgeven muziekindustrie in de jaren '70. Hij probeert wanhopig te voorkomen dat zijn bedrijf én ziel ten onder gaan zonder hierbij alles en iedereen die zijn pad kruist te vernietigen. Nu hij zijn passie voor muziek en ontdekken van talent verloren lijkt te zijn en zijn bedrijf op het randje van de afgrond weet te verkopen, staat hem een levensveranderende gebeurtenis te wachten die zijn passie voor muziek opnieuw doet oplaaien, maar zijn privéleven zware schade toebrengt.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van het eerste seizoen van Vinyl, nu ook te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Aan welke televisieserie met Bobby Cannavale schreef de scenarist van Vinyl eerder mee?

Antwoord: Boardwalk Empire.

  • Meedoen aan de prijsvraag