Prijsvraag The Gringo

Geplaatst: door de redactie

Nash Edgerton verzamelde een ware sterrencast, waaronder zijn broertje Joel, voor zijn speelfilmregiedebuut The Gringo. De komedie draait vanaf donderdag 22 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk enkele leuke prijzen van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Harold (David Oyelowo) is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever. Wanneer Harolds harteloze en hebzuchtige bazen (Charlize Theron en Joel Edgerton) ontdekken dat de bedrijfsverzekering hen meer geld oplevert als Harold dood is, draaien de rollen om. Plots wordt de radeloze Harold opgejaagd door dubieuze zakenlui, huurmoordenaars, drugsbaronnen en zelfs de DEA.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Gringo, vanaf 22 maart in de bioscoop, en het prijzenpakket van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke artiest is de door The Gringo-regisseur Nash Edgerton geregisseerde, in 2010 verschenen, muziekvideo waarin Charlize Theron te zien is?

Antwoord: Brandon Flowers.

  • Meedoen aan de prijsvraag