Prijsvraag Hangman

Geplaatst: door de redactie

Al Pacino maakt jacht op een seriemoordenaar die een wel heel gestoorde versie van Galgje speelt. Hangman draait vanaf donderdag 10 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Just Film Distribution enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Gevierd politierechercheur Ray Archer (Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het (kinder)spelletje Galgje. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Hangman, vanaf donderdag 10 mei in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Los de volgende Galgje-puzzel op: ..l..j..i.k.n?

Antwoord: filmpjekijken.

  • Meedoen aan de prijsvraag