Prijsvraag HhhH - The Man with the Iron Heart

Geplaatst: door de redactie

HhhH - The Man with the Iron Heart is het verhaal van een van de gevaarlijkste personen van het naziregime, en de dappere mannen en vrouwen van het verzet die vastbesloten waren hem ten onder te brengen. De boekverfilming met onder meer Mia Wasikowska, Rosamund Pike, Jason Clarke en Barry Atsma, draait vanaf donderdag 12 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Paradiso Entertainment Nederland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de filmeditie van het boek bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

1942: Het Derde Rijk is op zijn hoogtepunt. Een Tsjechische verzetsgroep in Londen beraamt het plan voor misschien wel de meest ambitieuze militaire operatie van WOII: Operatie Anthropoid. Twee jonge rekruten, Jozef Gabcik (Jack Reynor) en Jan Kubis (Jack O'Connell), worden naar Praag gestuurd om de wrede nazileider Reinhard Heydrich (Clarke), hoofd van de SS, de Gestapo en tevens uitvinder en uitvoerder van de Holocaust, te vermoorden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor HhhH - The Man with the Iron Heart, vanaf donderdag 12 oktober in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef de gelijknamige roman waarop deze film gebaseerd werd?

Antwoord: Laurent Binet.

  • Meedoen aan de prijsvraag