Prijsvraag Inferno

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Inferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard, gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. De thriller draait vanaf donderdag 13 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt en leeslampje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die verband hebben met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Wanneer blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Inferno, vanaf donderdag 13 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen, en een T-shirt en zaklampje van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Met welke actrice uit Inferno was Tom Hanks eerder dit jaar ook al in een bioscoopfilm te zien?

Antwoord: Sidse Babett Knudsen.

  • Meedoen aan de prijsvraag