Prijsvraag The Light Between Oceans

Geplaatst: door Jochem Geerdink

In de meeslepende boekverfilming The Light Between Oceans, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman, ontmoeten we vuurtorenwachter Tom en zijn vrouw Isabel. Het door Derek Cianfrance geregisseerde drama verschijnt op donderdag 10 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De geliefden Tom ((Michael Fassbender) en Isabel (Alicia Vikander) wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Rachel Weisz) ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Light Between Oceans, vanaf donderdag 10 november in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Vóór The Light Between Oceans maakte regisseur Derek Cianfrance twee films met Ryan Gosling als mannelijke hoofdrolspeler. Welke twee films?

Antwoord: Blue Valentine en The Place Beyond the Pines.

  • Meedoen aan de prijsvraag