Prijsvraag Live by Night

Geplaatst: door de redactie

Ben Affleck (Gone Baby Gone, The Town, Argo) regisseerde Live by Night, een misdaaddrama dat zich afspeelt in de roerige jaren ‘20, toen de drooglegging de stroom alcohol in de door gangsters gerunde clandestine barretjes nog niet had stopgezet. De film, waarin Affleck ook zelf de hoofdrol speelt, verschijnt donderdag 26 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Joe Coughlin (Affleck), de zoon van een politiecommissaris in Boston, keerde zijn strenge opvoeding de rug toe voor een criminele carrière. Maar zelfs onder criminelen gelden er regels, en Joe breekt één van de belangrijkste als hij geld en een informant steelt van een invloedrijke maffiabaas. De licht ontvlambare situatie eindigt in een tragedie en stuurt Joe op een pad van wraak, ambitie, romantiek en verraad. Hij verlaat Boston en komt hoog op de ladder terecht in de broeierige wereld van rum-smokkelaars in Tampa.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Live by Night, vanaf donderdag 26 januari in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Affleck baseerde het script voor zijn vierde bioscoopfilm op een boek van dezelfde schrijver als van zijn regiedebuut Gone Baby Gone. Hoe heet die schrijver?

Antwoord: Dennis Lehane.

Copyright: ©2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag