Prijsvraag Logan

Geplaatst: door de redactie

All things come to an end. Zo ook het van X-Men bekende personage Wolverine, die uiteindelijk ook drie 'eigen' films kreeg. De laatste heeft als titel Logan en is vanaf donderdag 2 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven, krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Eén winnaar krijgt bovendien de unieke Logan replicaklauwen! Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Logan, het T-shirt en de klauwen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In onderstaande trailer van Logan hoor je Johnny Cash zijn interpretatie van het Nine Inch Nails-nummer 'Hurt'. Wat is de relatie tussen de in 2003 overleden countryzanger en de regisseur van Logan?

Antwoord: James Mangold regisseerde het in 2005 verschenen Walk the Line, een film over het leven van Johnny Cash.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. MARVEL ©2017 MARVEL

  • Meedoen aan de prijsvraag