Prijsvraag A Monster Calls

Geplaatst: door de redactie

In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid. De fantasyfilm draait vanaf donderdag 2 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Omdat de moeder (Felicity Jones) van Conor O’Malley (Lewis MacDougal) ernstig ziek is moet hij bij zijn kille oma (Sigourney Weaver) wonen. Op school wordt hij gepest en zijn vader (Toby Kebbell) woont duizenden kilometers bij hem vandaan. Onverwacht roept Conor de meest onwaarschijnlijke bondgenoot op: een kolossaal monster (stem van Liam Neeson) dat hem ’s nachts bezoekt om verhalen te vertellen. Onder de wilde begeleiding van het monster begint Conor aan een reis langs moed, hoop en waarheid om zijn ultieme nachtmerrie onder ogen te komen en de realiteit te accepteren.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor A Monster Calls, vanaf donderdag 2 februari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

A Monster Calls is de derde film waarin Liam Neeson oorspronkelijk zijn stem leent aan een geanimeerd filmpersonage. Eerder gebeurde dat bijvoorbeeld ook al in The LEGO Movie. Wat is de titel van de film uit 2005 waarin de Noord-Ier voor het eerst alleen te horen was?

Antwoord: The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe.

  • Meedoen aan de prijsvraag