Prijsvraag Only the Brave

Geplaatst: door de redactie

Only the Brave werd gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotshots, een eenheid van lokale brandweermannen. Het drama met onder meer Josh Brolin, Miles Teller en Jennifer Connelly in de hoofdrollen verschijnt donderdag 31 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen worden de Granite Mountain Hotshots een van de beste brandbestrijding teams in het land. Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh (Josh Brolin) waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Terwijl de meesten van ons voor gevaar vluchten, rennen deze mannen er juist naar toe. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Only the Brave, vanaf donderdag 31 mei in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke western van Joel en Ethan Coen waren Josh Brolin en Jeff Bridges eerder samen te zien?

Antwoord: True Grit.

  • Meedoen aan de prijsvraag