Prijsvraag Soof 2

Geplaatst: door Jochem Geerdink

De op de columns van Sylvia Witteman gebaseerde Soof is terug in het vervolg op de hitfilm uit 2013. Soof 2 draait vanaf donderdag 8 december in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten voor de romantische komedie weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak.

Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Soof 2, vanaf donderdag 8 december te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke krant verschijnen de columns van Sylvia Witteman waarop Marjolein Beumer de scenario's voor Soof en Soof 2 baseerde?

Antwoord: de Volkskrant.

  • Meedoen aan de prijsvraag