Prijsvraag Trolls

Geplaatst: door Jochem Geerdink

De makers van Shrek komen met een film over populaire speelgoedpoppetjes met het omhoogstaande haar: Trolls. De muzikale familiefilm verschijnt woensdag 12 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een selfie stick en selfie props bij om jezelf als Troll te fotograferen. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Stap een kleurige en wonderlijke wereld binnen vol met hilarische en onvergetelijke wezens. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen, en de grappige maar altijd humeurige Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen. Anna Kendrick leent haar stem aan de altijd vrolijke maar ook een beetje naïeve trol Poppy. Wanneer ze geconfronteerd wordt met haar grootste uitdaging ooit, ontdekt ze dat ze dit probleem niet kan oplossen met een liedje, een dansje en een knuffel.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Trolls, vanaf woensdag 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen, en de selfie stick en selfie props van de Dreamworks-film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welk land vonden de populaire Trolls poppetjes eind jaren '50 hun oorsprong?

Antwoord: Denemarken.

  • Meedoen aan de prijsvraag