Prijsvraag Vaiana

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Het team achter Disneyklassiekers als Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Hercules en De Prinses en de Kikker komt met een spliksplinternieuw avontuur: Vaiana. De animatiefilm draait vanaf woensdag 30 november - in zowel Engels als Nederlands gesproken versie - in de bioscoop en wij mogen van distributeur The Walt Disney Company Benelux setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een USB-stick en stickervel van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren... Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Vaiana, vanaf woensdag 30 november in de Nederlandse bioscopen, de USB-stick en het stickervel, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat was de vorige - in 2002 verschenen - animatiefilm van Disney die zich (grotendeels) afspeelde in Polynesië?

Antwoord: Lilo & Stitch.

  • Meedoen aan de prijsvraag