Prijsvraag Wakefield

Geplaatst: door de redactie

De schrijver van Memoirs of a Geisha en The Curious Case of Benjamin Button brengt met Wakefield weer een origineel verhaal naar het filmdoek. Het drama is vanaf donderdag 20 juli te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen? Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Wakefield, vanaf donderdag 20 juli in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wakefield is geschreven en geregisseerd door Robin Swicord. Zij regisseerde eerder één andere film, wat is de titel van die in 2007 verschenen boekverfilming?

Antwoord: The Jane Austen Book Club.

  • Meedoen aan de prijsvraag