Prijsvraag Wind River

Geplaatst: door de redactie

Taylor Sheridan, de schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water maakt zijn regiedebuut met Wind River. De op waargebeurde feiten gebaseerde misdaadthriller met hoofdrollen voor Elizabeth Olsen en Jeremy Renner draait vanaf donderdag 14 september in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wildjager Corey Lambert (Renner) helpt de beginnend FBI-agente Jane Banner (Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River. Daardoor wordt hij geconfronteerd met zijn eigen verleden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Wind River, vanaf donderdag 14 september in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha). Doe dit wel uiterlijk vrijdag 15 september, zaterdag de 16e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

In welke Amerikaanse staat ligt het Wind River Indian Reservation?

  • Meedoen aan de prijsvraag